Marian van Deventer

Hilversum

Mijn naam is Marian van Deventer en ik geef sinds 2015 les in Hatha yoga, Mindfulness yoga,  meditatie en yoga Nidra. Mijn scholing tot yogadocente heb ik gevolgd bij de 4 jarige opleiding Saswitha te Bilthoven. Ook ben ik Mindfulness trainer, de opleiding daartoe heb ik gevolgd bij See True te Amsterdam.

Omdat ik het heel belangrijk vind dat iedereen die dat wil Yoga kan beoefenen heb ik me geschoold  in yoga in aangepaste vorm voor ouderen en stoelyoga. Bij Yoga4Parkinson heb ik de bijscholing yoga voor mensen met Parkinson gevolgd.

Ik merk zelf dat Yoga me goed doet en ervaar in het lesgeven dat veel mensen baat hebben bij Yoga beoefening. Het brengt meer soepelheid en balans in lichaam en geest. Het mooie van Yoga is dat ieder binnen zijn/haar mogelijkheden de houdingen kan uitvoeren.

In Hilversum ben ik half juni 2021 gestart  met een lesgroep Yoga voor mensen met Parkinson. De les bestaat uit hatha yoga houdingen, mindfulness- en adem oefeningen en een uitgebreide ontspanning.  De wekelijkse les wordt gegeven in een ruime benedenzaal bij Ananda yoga te Hilversum https://anandayoga.nl/   Na de les is er de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en een kopje thee te drinken.

Wil je een yogales volgen om te ervaren of het iets voor je is: een proefles is gratis.
https://anandayoga.nl/aanbod/lessen/yoga-4-parkinson

Voor informatie en aanmelding: marianne.deve@gmail.com

Scroll naar boven