Karen Mos

Kudelstaart (gemeente Aalsmeer)

Introductie

Ik ben Karen Mos en geef inmiddels een aantal jaar yogalessen aan senioren. Hiervoor volgde ik een vierjarige opleiding bij Samsara Yoga in Schiedam, waar ik mij heb gespecialiseerd in bewegen met ouderen. Daarnaast heb ik de docentenopleiding gevolgd bij Yoga4Parkinson. Ik werk onder andere als invalkracht bij een dagbesteding voor mensen met beginnende dementie, waar bewegen een belangrijk onderdeel is. Sinds ruim een jaar geef ik op deze locatie ook lessen ‚ÄėBewegen & Ontspannen‚Äô specifiek voor ouderen met de ziekte van Parkinson.

Motivatie

De invloed van bewegen op de ziekte van Parkinson is groot. Daarnaast ben ik ook heel blij dat ik kennis kan delen over manieren om lichamelijke spanningen te verminderen. Iedereen is verschillend. We onderzoeken met elkaar waar behoefte aan is en hoe dit in de lessen vormgegeven kan worden. Zodat iedereen mee kan doen, aan zijn of haar gezondheid kan werken, en met een goed gevoel én soepeler lichaam weer naar huis gaat!

Waar

Maandagmiddag: bij Inloop Odense, ontmoetingsgebouw Irene (Kanaalstraat 12, Aalsmeer). Dit is een ontmoetingsgroep voor 65+ers met de ziekte van Parkinson met een les ‚ÄėBewegen & Ontspannen‚Äô. Inloop om 13.30 uur. Start les om 14.00 uur. Daarna nog mogelijkheid voor thee / koffie. Specifiek voor deze groep in Aalsmeer kunt u contact opnemen met: tel. 06 ‚Äď 224 68 574 of e-mail:¬†ontmoetingscentrum@zg-aelsmeer.nl

Maandagavond van 18.45 ‚Äď 19.45 uur: Stoelyogales in Wijkpunt voor Elkaer in Kudelstaart (gemeente Aalsmeer).

Meer informatie?

Voor meer informatie of indien u ge√Įnteresseerd bent om deel te nemen ben ik bereikbaar via telefoonnummer: 06-19394243 of per e-mail:¬†karen_mos@outlook.com.

Scroll naar boven