Jet van Vugt

Bennekom

Over mij

Mijn naam is Jet van Vugt. Twee jaar geleden rondde ik de vierjarige opleiding tot yogadocent af bij Samsara in Bunnik. Sinds 2017 geef  yogales aan drie groepen in Bennekom. Naast yogadocent ben ik ook verpleegkundige in de wijk. Vijftien jaar geleden ben ik gestart met wekelijkse yogalessen bij een docent in Bennekom. Na enige tijd merkte ik het gunstige effect van yoga-beoefening. Ik voelde me fitter, kon me beter ontspannen, de kwaliteit van zowel ademen als slapen verbeterde aanzienlijk.

In de opleiding tot docent bij Samsaraheb ik me verdiept in het onderwerp “Yoga en Slaap”
Hierin heb ik onderzocht of het dagelijks beoefenen van yoga kan helpen bij slaapproblemen. Daarvoor heb ik les gegeven aan collega’s uit de zorg die in verschillende mate te kampen hadden met slaapproblemen. Na de opleiding heb ik nog een aantal scholingen gevolgd o.a.“yoga en pijn” en  “energie en elementen” (meridiaanleer). Yoga blijft mij boeien en inspireren in het dagelijks leven. Onlangs deed ik de specialisatie bij Yoga4Parkinson
In het najaar hoop ik les te kunnen gaan geven aan mensen met Parkinson.

Mijn Lessen

De lessen hebben steeds terugkerende vertrouwde elementen. Ik breng daarnaast afwisseling in de les door steeds weer nieuwe oefeningen in te brengen.
Ik ben aangesloten bij de vereniging van Yogadocenten Nederland, de VYN.

Lesrooster

Yoga4Parkinson- lessen gaan vanaf half september 2021 elke donderdagmiddag gegeven worden in De Brink in Bennekom..
Aanvang 15.30 uur

Scroll naar boven