Ingrid Mekenkamp

Warmenhuizen

Mijn naam is Ingrid Mekenkamp naast mijn werk als business consultant en agile coach ben ik ook Do-In Yoga docent. Ik blijf me ontwikkelen met bijscholingen bijvoorbeeld op het gebied van stoel yoga en Yoga Nidra en Yoga4Parkinson.
Do-In Yoga is voor mij een manier van bewegen waardoor je dichter bij je zelf kunt komen, je kan raken in je kern. De bewegingen geven je fysiek kracht en flexibiliteit en ook op emotioneel en mentaal vlak. ‘Feel to heal’. De kracht van de verbeelding gecombineerd met het bewust voelen, spelen met je mogelijkheden zou ik je graag willen laten ervaren.
Mijn groepslessen bestaan uit max. 8 personen, wanneer de mogelijkheden het toelaten geef ik ook graag buiten les en op afspraak voor individuele lessen.

Voor mijn werkgever geef ik 2  maal in de week online stoelyoga aan collega’s die nu nog veel thuis werken.

Een oom van mij had parkinson en hij heeft veel baat gehad bij dans en yoga, dat heeft me geïnspireerd om de bijscholing van Yoga4Parkinson te volgen. Hiermee wil ik ieder met parkinson de gelegenheid bieden om op een laagdrempelige manier te blijven bewegen in een veilige omgeving en dat vanuit de Do-In Yoga principes.

Ben je geïnteresseerd in een specifieke Yoga4Parkinson of wil je ervaren wat Do-In Yoga voor je kan betekenen? Neem gerust contact op.

Bij voldoende deelnemers zal ik met een groep starten voor Yoga4Parkinson; individuele lessen in overleg in te plannen.

Waar: Warmenhuizen, bij De meiden van Spaansen boven.

 

Scroll naar boven