Anneke Strietman

Zeist

Ik ben Anneke Strietman en geef sinds 2008 Yogalessen. Omdat ik zelf vanuit mijn gevoel, adem en beleving yoga geef (na een jaar van ziek zijn), weet ik wat het is als je energie soms laag is of je lichaam niet doet wat jij wilt. Yoga heeft mij enorm geholpen om nu weer te staan waar ik sta. Ook mede dankzij de vaste groep yogi’s die zeiden: “we zien je gewoon terug”. Op de sportschool geef ik Yoga aan senioren, maar ook jongeren weten deze rustige les inmiddels te vinden. Afgelopen jaar heb ik ook de opleiding Stoelyoga gedaan om ook mensen die yoga willen doen maar niet meer naar de mat kunnen en goed gevoel te geven. Ook hier heb ik inmiddels een leuke groep opgebouwd.

Toen ik het bericht van Marjan las heb ik geen seconde getwijfeld en mijzelf gelijk opgegeven voor deze opleiding. In mijn lessen heb ik al een lid die Parkinson heeft en waar ik diep respect heb voor zijn doorzettingsvermogen. Dit heeft mij doen besluiten om deze opleiding te volgen.

Parkinson vind ik een mooie aanvulling voor de doelgroep die ik al help maar ook jongeren zijn van harte welkom. De lessen worden 1 op 1 bij jou thuis gegeven.

Neem gerust contact met mij op zodat ik je vragen kan beantwoorden. Mailen mag ook  naar annegjeszenenyoga@outlook.com. Telefoonnummer 06-27421555. Of neem eens een kijkje op mijn website: https://annegjeszenenyoga.com

Scroll naar boven