Leslocaties

Yoga4Parkinson is in 2019 van start gegaan in Houten. In de loop van de tijd zal op meer plaatsen in Nederland Yoga4Parkinson gegeven worden door lokale yogadocenten. Denk je dat er in jouw omgeving wel meer mensen zijn die interesse hebben in Yoga4Parkinson? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. info@maryoga.nl

Locatie Houten

De yogalessen worden gegeven bij Fysiotherapiepraktijk De Molen, De Molen 61 Houten, in de zaal op de eerste verdieping. Er zijn kleedkamers voor dames en heren apart. Je kunt je kostbaarheden opbergen in (gratis) kluisjes. Er zijn matten beschikbaar, waar je eventueel een (grote) handdoek op kunt leggen.

De lessen vinden plaats elke

  • donderdag van 17:00 tot 18:30 uur
  • vrijdag van 10:45 tot 12:15 uur

Na afloop van de lessen is er gelegenheid om samen een kopje koffie of thee te drinken in de wachtkamer (mits er voldoende ruimte overblijft voor cliënten van de fysiotherapiepraktijk).

Kleding

Het beoefenen van yoga gaat het beste wanneer je makkelijk zittende en niet knellende kleding aan hebt. Denk bv aan een sportbroek en een t-shirt. Yoga kun je het beste doen op je blote voeten of sokken. In de zaal lopen we niet op schoenen.

Prijzen

De yogalessen duren 1,5 uur. De kosten zijn € 10 per les. Een eerste kennismakingsles is gratis. Deelnemers van de yogalessen betalen € 40 gedurende 10 maanden op jaarbasis. In de kerst- en zomervakantie wordt geen les gegeven.

Maryoga doneert per cursist per maand € 1 aan wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Parkinson.