Vrijblijvend yoga proberen tijdens Parkinson Awareness Month

Wereldwijd is april de maand om extra stil te staan bij de ziekte van Parkinson: ‘Parkinson Awareness Month’, met 11 april als Wereld Parkinson Dag. Ter gelegenheid hiervan maakt Yoga4Parkinson het mensen met de ziekte van Parkinson graag mogelijk om kennis te maken met yoga. Yoga helpt namelijk niet alleen om fysiek sterker en soepeler te worden, het helpt ook om beter met stress te kunnen omgaan. En dat is mooi, want stress en parkinson zijn een slechte combinatie; stress verergert de symptomen, en een verergering van de symptomen veroorzaakt weer stress.

De hele maand april kun je op meerdere locaties in Nederland daarom vrijblijvend meedoen met de lessen van Yoga4Parkinson. Ook mannen zijn nadrukkelijk van harte uitgenodigd; hoewel er meer mannen dan vrouwen zijn met parkinson, weten nog maar weinig mannen yoga te vinden als ideale vorm van beweging bij deze aandoening. Heren: yoga is niet zweverig en nee: je hoeft er ook niet lenig voor te zijn!

Benieuwd geworden naar Yoga4Parkinson? Stuur een mailtje naar yoga@yoga4parkinson.nl en check waar je een proefles kunt volgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top