Nanda Hoogendorp

Introductie

Ik ben Nanda Hoogendorp.
Yoga is al ruim 15 jaar een grote passie van mij.
Inmiddels ben ik 3e jaars student aan de 4-jarige Samsara Yoga Docenten opleiding te Schiedam. Deze opleiding geeft een gedegen kennis van yoga: de anatomie, achtergronden en filosofie.
Verder volgde ik bij Samsara de specialisaties Yoga & Kanker en Yoga voor Ouderen.
Bij Yoga4Parkinson heb ik de gespecialiseerde opleiding gevolgd.
Voor een stage-opdracht heb ik yoga lessen gegeven in de psychische- en verslavings zorg.
Sinds een jaar geef ik Hatha yoga lessen bij yogastudio Soul Yoga in Oud-Beijerland.

Motivatie
Yoga neemt in mijn leven een belangrijke plek in, omdat yoga mij in moeilijkere periodes heeft geholpen bij mijzelf te blijven. Het liet mij mijn mogelijkheden en grenzen inzien, door mij de relatie tussen spanning, ontspanning, adem, gedachten en emoties te laten ervaren. Yoga geeft mij rust en de mogelijkheid om dingen te accepteren zoals ze zijn.
Deze ervaringen wil ik graag overbrengen op anderen. En omdat iedereen nou eenmaal op een andere manier ervaart, zie ik het als een uitdaging om in mijn yoga lessen de oefeningen zo aan te bieden dat deze voor iedereen een positieve uitwerking zullen hebben.

Waar
Ik geef Hatha yoga lessen bij Soul Yoga in Oud-Beijerland. Dit vind ik een mooie yogastudio met een heel fijne sfeer.
Ik ben echter niet uitsluitend gebonden aan deze studio. Wanneer gewenst, ben ik bereid op andere locaties (binnen de Hoeksche Waard) yoga lessen, eventueel op maat, te geven.

Meer informatie?
Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd zijn, neem dan contact met mij op. Telefoonnummer: 06-20182857 ,  E-mail: info@yogahw.nl

Scroll naar top