Karen Mos

Introductie

Ik ben Karen Mos en geef sinds twee jaar yogalessen aan senioren. Daarnaast werk ik als invalkracht bij een dagbesteding voor mensen met beginnende dementie, waar bewegen een belangrijk onderdeel is. Zowel hier, als in mijn yogalessen, geef ik les aan mensen met de ziekte van Parkinson. Ik volg een vierjarige opleiding bij Samsara Yoga in Schiedam, waar ik mij ook heb kunnen specialiseren in bewegen met ouderen. Daarnaast heb ik de docentenopleiding gevolgd bij Yoga4Parkinson.

Motivatie

Ik vind het een uitdaging om yoga voor iedereen toegankelijk te maken. Iedereen is verschillend en het is leuk met elkaar te onderzoeken waar behoefte aan is en hoe dit in de lessen vorm gegeven kan worden. Zodat iedereen mee kan doen, aan zijn of haar gezondheid kan werken, en met een goed gevoel weer naar huis gaat!

Waar

De planning voor volgend jaar hangt enigszins af van de al dan niet tegen die tijd geldende corona-maatregelen. Als alles doorgang kan vinden:

Stoelyoga lessen: Vanaf februari 2021 op maandagavond om 18.45 uur in Wijkpunt voor Elkaer in Kudelstaart (gemeente Aalsmeer). – Deze groep zit vol.

Gewone yogalessen (dus ook op de mat): Vanaf februari 2021 op maandagavond om 20.00 uur in Wijkpunt voor Elkaer in Kudelstaart (gemeente Aalsmeer). – Nog enkele plekken beschikbaar.

Meer informatie?

Voor meer informatie of indien u geïnteresseerd bent om deel te nemen ben ik bereikbaar via telefoonnummer: 06-19394243 of per e-mail karen_mos@outlook.com.

 

Scroll naar top