Nicole Jansen

 

Introductie

Hallo, ik ben Nicole Jansen-Bennink. Samen met mijn man, zoon en dochter, én 2 teckels wonen wij in Gendringen.

Sinds 2010 verdiep ik mij in bewuster leven, sinds ik yoga doe is mijn persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling is gekomen. Omdat ik meer mensen wil meenemen in wat ik zelf heb ervaren en wat ik dagelijks ervaar, heb ik mijn eigen yogastudio FRIS & VITAAL opgericht.

Motivatie

Omdat ik meer mensen wil meenemen in wat ik dagelijks ervaar wat yoga voor mij betekent. Daarom wil ik zoveel mogelijk doelgroepen bereiken.

Ik had last van wat lichamelijke ongemakken. Dat was de reden dat ik op zoek ging naar heling. Gaandeweg heb ik ontdekt dat mijn adempatroon niet goed was. Ik ademde hoog en onbewust. Hoeveel fijner mijn lichaam aanvoelt door meer ademruimte die ik ervaar, sinds ik yoga doe.

Adem is mijn grootste inspiratiebron. Daarom zal ik in mijn les, de adem veel benoemen.

Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen, dat mensen met de ziekte van Parkinson zich kunnen ontspannen. Dat is mijn grootste motivatie: ontspanning voor deze doelgroep.

Waar

Ik geef Hatha yoga voor mensen met Parkinson, bij FRIS &VITAAL in Gendringen.

Ik ben echter niet uitsluitend gebonden op locatie in het live want ik geef ook online les op zoom. Spreekt dat je aan? Wil je een proefles ervaren?

Voor meer informatie voor een proefles live of online?

FRIS & VITAAL
Wiekenseweg 11
7081 HV  GENDRINGEN

Scroll naar top