Ellen van Lint

Raalte

Introductie
Mijn naam is Ellen van Lint. Ik ben geboren in 1968 en woon met mijn gezin in Barchem. Mijn droom is  om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met yoga. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in beweging, voeding en spiritualiteit. Bij yoga komt dit allemaal samen.

Ik heb mijn internationale diploma als yogadocent gehaald bij Yogi Ram van Arhanta Yoga International. Deze professionele 200 uur Yogadocenten opleiding volgt de rijke traditie van de Swami Sivananda. Vervolgens heb ik 4 jaar de specialisatie A-plomb yoga gedaan in Deventer en bij Yoga4Parkinson de specialisatie Yoga voor mensen met Parkinson. Sinds januari 2005 heb ik mijn eigen yogastudio in Raalte.

Motivatie
Yoga helpt mij om in beweging en balans te blijven, zowel op geestelijk als op lichamelijk gebied. “Yoga is kort gezegd ‘My way of Life’. Yoga is een verrijking, een manier om jezelf te ontwikkelen en je leven te leven zoals je dat wilt! Via mijn lessen hoop ik je te inspireren op het gebied van Yoga, Zelfverrijking en Spiritualiteit. Ik wil mensen graag geven wat ik mezelf ook geef. Yoga is een cadeau aan jezelf, wat je de rest van je leven blijft uitpakken… ”

Waar
Bij Yoga Raalte worden de volgende lessen gegeven: hatha, yin, mindful, vinyasa, stoel yoga, yogafit en vanaf 1 maart op dinsdagmiddag van  13.30 – 14.30 uur Medische Yoga, uitermate geschikt voor mensen met Parkinson. Na de les drinken we nog een kopje thee

Meer informatie?
Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd zijn, neem dan contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.  Telefoonnummer: 06- 81992214,  E-mail: yogaraalte@outlook.com

Scroll naar boven