Marian van Deventer

Mijn naam is Marian van Deventer en ik geef sinds 2015 les in Hatha Yoga, Mindfulness Yoga, Yoga & Meditatie en Yoga Nidra. Mijn opleiding tot Yogadocente heb ik gevolgd bij de 4 jarige opleiding Saswitha te Bilthoven. Ook ben ik Mindfulness trainer, de opleiding daartoe heb ik gevolgd bij See True te Amsterdam.

Omdat ik het heel belangrijk vind dat iedereen die dat wil Yoga kan beoefenen heb ik me geschoold in Stoelyoga en Yoga in aangepaste vorm voor ouderen. Bij Yoga4Parkinson heb ik de bijscholing Yoga voor mensen met Parkinson gevolgd.

Ik merk zelf dat Yoga me goed doet en ervaar in het lesgeven dat veel mensen baat hebben bij Yoga beoefening. Het brengt meer soepelheid en balans in lichaam en geest. Het mooie van Yoga is dat ieder binnen zijn/haar mogelijkheden de houdingen kan uitvoeren.

In Hilversum ga ik starten met een lesgroep Yoga voor mensen met Parkinson en chronische lichamelijke klachten. De les bestaat uit Hatha Yoga houdingen, Mindfulness , Adem oefeningen en Ontspanning. Voor de start in de groep vindt een kennismakingsgesprek plaats.

Voor informatie en aanmelding: telefoon 06-13172456.

 

Scroll naar top