An Lamberechts

Mijn naam is An Lamberechts en ik woon met mijn prachtige gezin in Antwerpen, België.

Toen ik tijdens een zware burn-out zelf ervaarde hoe yoga mijn leven radicaal verbeterde heb ik me omgeschoold tot yogadocente. Sindsdien is het dan ook mijn allergrootste droom om zoveel mogelijk mensen de kracht van yoga te doen ontdekken.

4 jaar geleden richtte ik Namaste yoga op en geef ik Hatha yoga en Yin yoga, kinderyoga en ouderkind yoga in mijn studio te Antwerpen en op locatie. Sinds kort ben ik ook stoelyoga gaan geven. Daar ontdekte ik dat yoga echt voor iedereen haalbaar kan zijn ongeacht leeftijd, conditie en lichamelijke of mentale toestand.

3 jaar geleden werd bij mijn vader de diagnose van Parkinson vastgesteld. Ook mijn grootvader had de ziekte. Ik was er direct van overtuigd dat yoga deze ziekte op een positieve manier zou kunnen beïnvloeden en heb dan ook niet geaarzeld om de opleiding yoga4parkinson te volgen.

Heb je de ziekte van Parkinson en wil je graag yoga volgen? Dan kan bij mij terecht tijdens de gewone lessen of de specifieke lessen Yog4parkinson en dit zowel in mijn studio, op verschillende locaties in het Antwerpse en online.

Scroll naar top