Specialiseren in Yoga4Parkinson

De ziekte van Parkinson is een gecompliceerde aandoening. Om een goede Yoga4Parkinson-docent te kunnen zijn is het belangrijk dat je daar enige kennis van hebt. Daarom kun je je bij ons specialiseren: enkele keren peer jaar organiseren wij een opleidingsdag, speciaal voor yogadocenten die zich in Yoga4Parkinson willen specialiseren.

Mits het toegestaan is wegens de corona-maatregelen neemt de opleiding een hele dag in beslag en zal in Bunnik plaatsvinden. De online versie van de opleiding neemt 2 x een zaterdagochtend in beslag. We starten dan om 9:30 uur en eindigen tussen 12 en 12:30 uur. De opleiding kent zowel een theoretisch als een praktisch deel. De kosten van de opleiding zijn € 175 ex BTW. Ter voorbereiding op de dag volg je de e-learning sporttrainers voor parkinson. Zie hiervoor: www.sporttrainersvoorparkinson.nl

Na het volgen van een opleiding beschik je over voldoende basiskennis van de aandoening om verantwoord yogales te kunnen geven aan mensen met de ziekte van Parkinson.

Zodra je de opleiding gevolgd hebt kun je worden opgenomen op de website van Yoga4Parkinson en profiteer je mee van de landelijke PR activiteiten. Je sluit je dan aan bij het netwerk van yogadocenten die gespecialiseerd zijn in Yoga4Parkinson en waarvoor jaarlijks tenminste één bijscholing- of terugkomdag wordt georganiseerd.  Daarnaast wordt specifieke kennis gedeeld en beschikbaar gesteld. Voor meer informatie over de samenwerking en organisatie binnen het netwerk Yoga4Parkinson kijk hier.

 

Opleidingsdagen in 2021:
– Zaterdag 13 november (groep zit vol)
– Zaterdag 11 december

Opleidingsdagen in 2022:
– Zaterdag 29 januari
– Zaterdag 18 juni
– Zaterdag 17 september
– Zaterdag 12 november

Ben jij yogadocent?
Wat is Yoga4Parkinson?
Netwerken
Sluit je aan

Scroll naar top