Specialiseren in Yoga4Parkinson

De ziekte van Parkinson is een gecompliceerde aandoening. Om een goede Yoga4Parkinson-docent te kunnen zijn is het belangrijk dat je daar enige kennis van hebt. Daarom kun je je bij ons specialiseren: enkele keren peer jaar organiseren wij een opleidingsdag, speciaal voor yogadocenten die zich in Yoga4Parkinson willen specialiseren.

Mits het toegestaan is wegens de corona-maatregelen neemt de opleiding een hele dag in beslag en zal in Bunnik plaatsvinden. De opleiding kent zowel een theoretisch als een praktisch deel. De kosten van de opleiding zijn € 175 ex BTW. Ter voorbereiding op de dag volg je de e-learning sporttrainers voor parkinson. Zie hiervoor: www.sporttrainersvoorparkinson.nl

Na het volgen van een opleiding beschik je over voldoende basiskennis van de aandoening om verantwoord yogales te kunnen geven aan mensen met de ziekte van Parkinson.

Zodra je de opleiding gevolgd hebt kun je worden opgenomen op de website van Yoga4Parkinson en profiteer je mee van de landelijke PR activiteiten. Je sluit je dan aan bij het netwerk van yogadocenten die gespecialiseerd zijn in Yoga4Parkinson en waarvoor jaarlijks tenminste één bijscholing- of terugkomdag wordt georganiseerd.  Daarnaast wordt specifieke kennis gedeeld en beschikbaar gesteld. Voor meer informatie over de samenwerking en organisatie binnen het netwerk Yoga4Parkinson kijk hier.

Wil je je aanmelden voor een opleiding of heb je vragen? Gebruik de mail: opleiding@yoga4parkinson.nl.
We reageren altijd, duurt het te lang? check dan ook je spammail!


Opleidingsdagen in 2022:
– Zaterdag 17 september
– Zaterdag 12 november


Opleidingsdagen in 2023:
– Zaterdag 28 januari
– Zaterdag 1 april (reservedag)
– Zaterdag 10 juni
– Zaterdag 16 september
– Zaterdag 11 november

Landelijke docentendag: zaterdag 25 maart 2023

Ben jij yogadocent?
Wat is Yoga4Parkinson?
Netwerken
Sluit je aan

Scroll naar top