De kennismakingslessen met Yoga4Parkinson waren een groot succes. Maar liefst 19 mensen namen deel aan de lessen, deels zonder en deels met een fysieke beperking. Voor de één hard werken, voor de ander wat minder hard en dat is nu de kern van Yoga4Parkinson: een op het individu afgestemde yogavorm vinden, passend bij de fysieke omstandigheden van elke deelnemer. We proberen niet naar anderen te kijken maar focussen en luisteren naar het eigen lichaam. Daardoor ontstaat ruimte en dat voelt goed.

In september zal een groep starten met Yoga4Parkinson en vergelijkbare fysieke beperkingen. De lessen zullen plaats gaan vinden op donderdagen. Om zoveel mogelijk mensen te laten kennis maken met Yoga4Parkinson wordt regelmatig een “open les” gegeven. Mail voor de data naar: info@maryoga.nl

Heb je interesse? Meld je dan nu al aan voor de cursus die in september start!

Individuele aandacht bij Yoga4Parkinson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *