19 juni. Yoga4Parkinson groeit razendsnel

Stel dat er een relatief eenvoudige manier zou bestaan om meer balans, ontspanning, kracht en souplesse te ervaren. Dan zou je dat toch meteen willen uitproberen? Zeker als je de ziekte van Parkinson hebt. Want balans, ontspanning, kracht en souplesse, daar ontbreekt het nogal eens aan bij deze aandoening.

Dat is precies wat wij van Yoga4Parkinson ook dachten. Die eenvoudige manier bestaat namelijk al eeuwenlang: yoga. Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken tonen de fysieke en mentale voordelen aan van deze bewegingsvorm. Daarom timmeren we bij Yoga4Parkinson hard aan de weg om zoveel mogelijk mensen met parkinson deze voordelen zelf te laten ervaren.

En met succes: inmiddels kun je bij ruim 20 gespecialiseerde yogadocenten Yoga4Parkinson-lessen volgen, onder andere in Houten, Aalsmeer, Apeldoorn, Bemmel, Alkmaar, Elshout, Gendringen, Hilversum, Amsterdam, Rotterdam, Almere-Hout, Oud-Beijerland, Raalte, Zeist en zelfs over de grens, in Antwerpen. Na de zomer komen hier weer verschillende locaties bij.

Heb je parkinson, maar nog geen gespecialiseerde Yoga4Parkinson-docent in jouw omgeving? Wijs aanwezige yogadocenten dan eens op de mogelijkheid zich te specialiseren via www.yoga4parkinson.nl Ben je yogadocent en geïnteresseerd in de specialisatie? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom op onze website!

Dit zijn de recent gespecialiseerde yogadocenten. Klik hier voor alle docenten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top