1 juli. Voor steeds meer mensen Yoga4Parkinson mogelijk

Heb je de ziekte van Parkinson en zoek je een manier om meer balans, ontspanning, kracht en souplesse te ervaren? Denk dan eens aan  yoga, een eeuwenoude en relatief eenvoudige manier van bewegen. Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken tonen de fysieke en mentale voordelen aan van deze bewegingsvorm.

Daarom timmeren we bij Yoga4Parkinson hard aan de weg om zoveel mogelijk mensen met parkinson deze voordelen zelf te laten ervaren. Inmiddels kun je bij ruim 20 gespecialiseerde yogadocenten Yoga4Parkinson-lessen volgen, onder andere in Houten, Aalsmeer, Apeldoorn, Bemmel, Amsterdam, Rotterdam, Elshout, Gendringen, Hilversum, Almere-Hout, Oud-Beijerland, Raalte, Zeist en zelfs over de grens, in Antwerpen.  

Twintig gespecialiseerde Yoga4Parkinson-docenten; dat betekent dat steeds meer mensen met de ziekte van Parkinson een speciaal voor hen ontwikkelde yogales kunnen volgen. In het najaar komen daar weer nieuwe locaties bij.

Heb je parkinson, maar nog geen gespecialiseerde Yoga4Parkinson-docent in jouw omgeving? Wijs aanwezige yogadocenten dan eens op de mogelijkheid zich te specialiseren via www.yoga4parkinson.nl Ben je yogadocent en geïnteresseerd in de specialisatie? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom op onze website!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top